Newsletter - říjen 2020

  • Pěkný den!

    S příchodem podzimu posíláme nový newsletter a s ním novinky ze světa stavebnic LEGO®.

  • Síla hraní

    Na základě výzkumu LEGO Play Well Report víme, že hra je klíčovou součástí dětství, kdy jejím prostřednictvím zkoumáme svět kolem sebe a učíme se. Sílu hraní si ale uvědomuje i čím dál více dospělých, kterým pomáhá rozvíjet klíčové schopnosti a dovednosti jako jsou kreativita, nové způsoby myšlení, hledání nových řešení nebo přizpůsobení se nenadálým situacím, a to v jakémkoliv věku, ať si hrajete sami, nebo s dětmi. Společná hra navíc pomáhá rodinám překonat nudu, podporovat zvídavost, spolupráci, a především užít si čas pohromadě.

  • Nejkouzelnější ulice se otvírá i pro mudly!

    Nenechte si ujít svět Příčné ulice, kam si kouzelníci a čarodějky chodí pro lektvary a kde studenti z Bradavic seženou vše, co potřebují pro nový školní rok. Kouzelníkům stačí poklepat na cihlu ve zdi za hostincem Děravý kotel a pro mudly vede vstup přes stavebnici LEGO® Harry Potter™ Příčná ulice (75978). Tento úžasný model se spoustou autentických detailů a propracovanými interiéry měří na šířku víc než metr a najdete v něm i 14 minifigurek se čtyřmi novými exkluzivními postavami, včetně Zlatoslava Lockharta nebo Luciuse Malfoye.

    • Fotografie nové stavebnice LEGO® Harry Potter™ Příčná ulice naleznete zde.
  • Objevte divoký svět se sety LEGO® a National Geographic

    Vydejte se společně se stavebnicemi LEGO® a National Geographic na nejméně probádaná místa na zemi i v mořských hlubinách. Na vývoj označených stavebnic z řad LEGO® City a LEGO® Friends dohlížela organizace National Geographic, takže jsou plné autentických detailů z divoké přírody. Setkáte se s roztomilými i divokými zvířaty a při stavění se malí průzkumníci přirozenou hrou na ochranu přírody zapojí do projektu společnosti LEGO Group, která přispívá na projekt „Badatelé National Geographic“, aby ochránila divokou přírodu a ohrožené druhy zvířat i rostlin.

    • Fotografie nových setů ve spolupráci společnosti LEGO Group a organizace National Geographic jsou k dispozici zde.
  • Audience u Disneyho princezen

    Nechte vaši malou princeznu užít si královské dobrodružství se stavebnicemi LEGO® I Disney. V sadě LEGO® | Disney Locika ve věži (43187) vás čeká princezna Locika a její přátelé, kteří provedou všechny fanoušky pohádky Na Vlásku věží s třemi pokojíčky i tajemnou jeskyní. Přehrajte si oblíbené momenty z příběhu Šípkové Růženky se sadou LEGO® | Disney Šípková Růženka a lesní chaloupka (43188). S touto kouzelnou stavebnicí vás čeká spousta vzrušujících dobrodružství s Disney minipanenkami Šípkové Růženky a Zloby a roztomilými zvířátky.

    • Fotografie stavebnic LEGO® I Disney naleznete zde.